30. apr, 2020

Batterierna var slut,Gräsklippar Premiär för året,sopstationen var Full

Batterierna var slut! Ja så var det så promenaden blev fram flyttad och hoppas på att solen kommer att skina och lite mer varma vårvindar kommer bjuda oss på härliga vår dagar, 4 Minus grader var det under Onsdagsnatten så det sved i fingrarna trots att jag alltid använder handskar.Men denna vinter blev man aldrig härdad har varit vintrar då man farit runt i 10 minus grader och känts som det varit rena vår känslan men nu var det länge sedan det var någon vargavinter på våra breddgrader.

Ja batterierna var alltså slut i kamerorna! man ska kanske alltid vara tydlig med vad man skriver,Mina batterier behöver också lite påfyllning känns som dom är på upphällningen men blir en extra ledig natt snart och jag ska inte demonstrera på 1 maj! kanske är det också som allt annat är inställt,

Men demonstrationer är mig inget kärt är bättre att ta tag idet som man tycker är fel och göra något åt det! dessa mummel i buskarna tågen leder sällan till något i alla fall! när det kommer till kritan så kryper dom flesta bakom någon stor rygg och ju bara mumlar med!När någon ställer sig rakryggad upp och säger vad den tycker och tänker då är det som det ska vara.

I dessa tider verkar det vara sopstationen som är den nya mötesplatsen för personer ofta har det varit mycket folk där.Men i måndags var det nog rekord och till och med trafik kaos runt sop containerna så var bäst att se upp så man inte kom i vägen, Allt gick bra och det skräp och sopor vi hade hamnade på rätt plats.

Gräset var långt och kanske det var fjolårs gräs som fanns kvar. men gräsmattan det brukar bli väldigt fin och mycket gräs till sommaren och så lär det bli i år igen skulle nog kunna duga bra som golf green men kanske det blir lite dåligt med längd på golf hålen,Men nu var i alla fall Klipp premiären gjord för i år och det är ett vårtecken men nästan lite sommar känsla i.

Valborgs mässo aftonen då blev promenaden av och då var det ännu mer kallt! 5 minus grader var det när arbetspasset avslutades så det var friskt i luften och inga mygg var det ute!. solen den var på väg upp och en härlig fin tid på dygnet som jag tror de frlesta missar då det sover sin skönhets sömn.

Härligt känns det med en extra ledig natt det behövs sannerligen då det börjar ta i mot trapporna är längre och flera eller kanske är det jag som blir äldre och tröttare! njae så kan det nog inte vara ! ler  en frisk promenad blev det i soluppgångens sken eller så mycket promenad blev det inte för det var mest fotografering det blev.

 En härligt vacker morgon var det en sådan där magisk känsla när dimma ligger över Arbogaån och solen går upp så man blir lite exalterad och finnes så mycket vackert så man inte riktigt vet vad man ska fotografera, Alla borde få uppleva den känslan av lugnet och höra fågel kvittret och vattnet som lugnt passerar förbi det ger verkligen energi och ett avbrott i den stressade vardagen

Jag önskar er alla en trevlig valborgsmässo aftonskväll det var ett långt ord!  kanske inte de blir några eldar men ha det så gott ni kan och ta hand om er alla,Alltid stort tack för att ni läser mina rader  denna blogg den börjades skrivas i onsdags och avslutades nu! Torsdag