24. jan, 2020

Vintertrött med vårkänslor! gått över bron igen! Trevlig helg igen

Trött och trögt med att skriva blogg denna vecka, Vinte rtröttheten har nog slagit till! jag hoppas man piggar upp sig när det blir ljusare dagar, Och kroppen är nog lite vilsen det borde vara kallt men solen strålar och det är 10 grader! är nog lika förvirrande som för blommorna och björnen! om dom ska knoppa ut eller gå i ide!
 .
Har skrivit det förut allergi varning i januari det är nog inte ofta förekommande! och jag som lider av allergi och som jag känner mig väldigt trött på vintrarna så känns som det blir extra bingo nu! jag piggade upp mig med en energibomb! igår så hoppas den står sig hela helgen! kivi och äpple i mixern och det gjorde kanske susen!.

Vädret det kan vi inte göra något åt,Mitt jobb blir väldigt mycket bättre när det inte är vinter ingen halka eller snö när jag far fram under nätterna så ingenting som inte har något gott med sig, hoppas att solen står sig över helgen så att det kan bli någon promenad och fotografering har inte blivit så mycket av det de senaste veckorna!.

Ingen rally verksamhet blir det heller när det inte finnes någon tjäle snö och is! får se hur vårat Rally Sweden blir känns som det blir norge sträckorna som räddar den tävlingen eller om kung bore vaknar när vindarna som bara snurrar med varmluft gett sig!

Att ge positiv kritik är det inte så ofta man ger även om man borde gör det känns som att det är lättare att ge negativ kritik och känns som det finnes många gnällspikar! så nu ska jag ge positiv kritik! hade ett problem med min internet bank så jag skickade ett mail! och det stod svar kommer inom ett dygn! ok tänkte jag! 5 minuter senare så ringde tlfn! hej från banken sa rösten! och jag sa vad problemet var och rösten sa det fixar jag! 10 minuter senare fungerade det igen! så stort tack för hjälpen till swedbanks lokala förmågor

Gnällspiken! jo det måste gnällas också. försäkrings kassans mina sidor! borde konstrueras av en person som har samma data kunskaper som dom flesta som anväder systemet alltså på normalt folks nivå! inga data ingengörer ska konsturera sidor som vi med enbart hobby kunskap ska kunna använda det! Mitt problem återstår med sjukpennigen jag fick en blankett att fylla i! när jag misslyckades med mina sidor! och naturligtvis fick jag fel blankett skickat till mig !

Mera gnällspik! ler  mitt instagram konto! nu kan jag kommentera men jag kan fortfarande inte lägga ut bilder! och det är ju själva iden med instagram! jag vet inte om jag gjort något olagligt aller dumt! men hur som helst där är det väldigt mycket bild torka från min del nu!

Så rådet låt en person med data vana som personerna som ska använda det! konstruera sidorna! det är alltid lätt för den som är konstruktör! men vi som ska använda det kliar oss i huvudet och förstår ej lika lätt hur vi ska göra!

Gått över bron igen! ja det har jag gjort och det krävdes mod och beslutsamhet! den bron jag tänker på är där jag blev jagad och nedslagen vid! och det var nervöst att ta steget ut där igen och nu var det ljust! och personer rörde sig där på bron men jag siktade långt bort och tog mig över! ännu en sten lättade från mitt hjärta! händelsen kommer nog sitta kvar i hjärna länge men det känns bättre och bättre! men när jag jobbar i mörkret och hör saker så blir det extra puls! så till er alla var försiktiga när ni tar er ut speciellt i mörkret man vet aldrig vad man möter!

Nu är lunchen uppäten och på väg mot ica! och idag slår portarna upp för ett nytt coop! som lades ner för drygt ett år sedan! vad jag vet så finnes det inte mer personer här staden nu än för ett år sedan! men vi kanske handlar mera!

Jag ska vässa pennan för mer bloggar under helgen och kanske till och med lite nya foton!  Jag önskar er alla en trevlig helg och ha en bra fredag, Ta hand om er alla  njuta av helgen solen och livet och glöm ej bort era nära och kära

Tack för era kommentarer och att ni läser mina rader och ser mina bilder