6. dec, 2020

Söndagstanken mot en ljus eller mörk framtid

När världen är som den är behöver vi lite ljus i mörkret, ta hand om dig och dina nära och kära glöm inte bort att le och vara lycklig trots alla omständigheter vi lever i.

 Respektera regler och rekommendationer använd vårat sunda förnuft, Vi närmar oss den höjdpunkt på året som många av oss speciellt barnen väldigt mycket njuter mest av,kanske det kommer bli en väldigt speciell och lite mer ensam helg för många av oss, Men att vara efterklok och gråta floder och blod av att någon när och kär eller vi själva blivit smittade, Då kanske det kan vara väldigt mycket värt att på något sätt fira en alternativ jul detta väldigt märkliga år,

 Med alla dessa tekniska hjälpmedel så kan vi vara nära även om vi är långt ifrån varandra, Nu är det väldigt viktigt att vi tänker efter före och använder hjärnan till att på något sätt överleva detta virus som nog ingen skulle ställa till så mycket elände och gråa hår och besvärligheter för oss alla i hela världen, Vi är små i världen när väl natur eller i detta fall ett litet ont virus sätter i mot, Då spelar det ingen roll hur tekniskt eller modernt samhället är.

 Nu måste vi ännu en gång inse att detta är på allvar på riktigt! och snälla ta alla varningar och uppmaningar nu! Det vanliga tänket att det händer alla andra och inte mig! kan vi stjälpa under mattan, Ska vi överleva och uppleva ett normalt liv igen då måste vi alla skärpa oss med! Avstånd och ingen hysterisk julhandel och en julafton på skype eller dylikt!!!! och tro mig det överlever vi alla och kan ge os alla en god chans att nästa år kunna uppleva en jul igen på riktigt!

 God natt stort tack för ni lyssnade på mig, ta hand om er och ha det gott Önskar er alla en fin veck