30. okt, 2020

Tvärstopp på jobbet!Telefonköer i oändlighet , ledig natt

Då var det helg! så härligt skönt med en extra ledig natt och inte behöva ta sig ut i den mörka all helgona lördagen i rusk och blötan och jobba, Känner att jag behöver lite extra vila mycket är det som man måste göra och med en väldigt lång arbetsnatt i veckan och min fars begravning så känns det som en belöning att kunna sova 2 nätter utan att väckarklockan ringer nu har jag blivit så moderna så skrammel klockan har gått i pension och jag använder mobilt alarm!.

Men den ledig helgen började inget bra eller rättare sagt arbetsveckan slutade illa! jag och min elbil susade igenom natten i godan ro! njae det är inte sant då jobbet alltid är fullt upp och som jag skrivit förr kontrollerad panik till sista tidningen är utdelad och då kan man dra en djup suck att det gick bra denna natt med! men bra gick det ej i natt. Tvärstopp tog det med mållinjen i sikte.

Vid ett stopp vid en brevlåda så då fick bilen för sig att nu fick det vara nog inget mera arbete! hur jag än försökte så kom jag varken framåt eller bakåt då bromsarna som tydligen är väldigt effektiva hade låst sig! så där stod jag i natten med 20 minuters arbetande kvar till ledig helg och kom ingen vart! men med lite larm samtal så blev jag upplockad och fick avsluta jobbet med annat fordon och hoppas min kära arbets kamrat ja alltså elbilen är redo för nya krafttag på måndag!.

Telefonkö har min mor lärt sig vad det är! tålamod och lugn behövs när man ska arbeta sig igenom alla papper som behövs när någon går bort. En evig väntan på att någon ska svar har min mor upplevt och sannerligen skulle jag känna frustration när det meddelas att platsen i kön är nr 70! och tidsåtgången är lång och pengarna tickar på! på något sätt borde väl dessa inte milslånga! men ändock dryga köer tunnas ut! för tiden den rinner iväg och annat än att vänta i tlfn vill man göra när det är oändligt mycket att ta reda på .

Fotograferingen står lite på viloläge just nu, finnes många saker som har högre prioritet, men några promenader i höstrusket har det blivit skönt att skingra tankar och få lite frisk luft, och lika vackert som vanligt är det när naturen och trädena skiftar i alla unviersums all olika färger så hösten så länge löven sitter kvar på trädena och inte täcker all vår mark är en fin och uppskattad tid.

Önskar er alla en fin helg och vi minnes alla våra nära och kära som gott bort från oss, ta hand om er alla