6. jul, 2020

Rekordhetta blev höstrusk!.ej bortglömd,

Rekordhetta blev höstrusk,Ej bortglömd

 Från de dryga 30 graderna och en häftig sommar hetta så blev det på en vecka rena höstrusk känslan!.Söndagspromenaden blev till en tur i bilen när jag och min far skulle ta oss ut så började det ösa ner och den imponerande temperaturen var 13 grader och ett skvalande regn det var ungefär samma temperaturer som vi hade under februari då det var vår i vintern, nu är det höst när det är sommar! kanske vädret fått coronan spatt med, ur led är tiden och inget är som det borde vara.

Jag har blivit disel driven och det är inget jag applåderar under sommar månaderna ja då ska vi vara lediga och då kommer det vikarier och dom ska läras upp och då blev min väldigt saknade elbil utlånad och jag blev förärad med en vw Caddy och med att manövrera den i stadskärnan är ett helsikes jobb och ingen är det som tänker på att någon ska fram nattetid och storleken! ja den har betydelse i alla fall detta fall, ett liten smidig elfordon snirklar sig fram överallt och nu tar det lång tid när jag får åka omvägar över allt!.

Underlätta jobbet jo det är man tacksam för men när dom som väntar på tidningen ställer soptunnan framför postlådan så det är omöjligt att ta sig fram till den! kanske är tanken att man ska lägga tidningen i soptunnan; ja man upphör aldrig att förvånas och hoppas på att man sätt att allt men det har man nog inte gjort innan ögonen trillar ur.

Jag kämpar på mot hösten med jobbet och hoppas det kommer bli något resande under senare delen av året skulle vara skönt med ett uppehåll och vila upp den slitna kroppen, och hoppas på att det blir ett varmt och kärt återseende med min älskling Maria i Lima inom inte allt för långt tidsrymd, tiden den rusar framåt men jag är van vid att ha mycket för mig och kalendern späckad så nu är det en konstig känsla att inget händer mer än att veckorna bara flyger fram.

Motorsport abstinensen är stor och längtar ut i skogen att fotografera och höra motor muller, läget är som det är,viktigaste är att hålla viruset schack och att hålla folkmassorna skingrade, men jag tror många lider av att inte kunna komma ut och se och uppleva sina favorit sysselsättningar att prata med likasinnande i mitt fall och många andras fall som har motorsporten i blodet se och höra och uppleva motorsportens action och ljud, får hoppas att under hösten kunna damma av kamerorna och få ta sig ut i skogen igen och fotografera och får den härliga känslan som det ger när man har något som man gärna lägger ner sin kropp och själ i

Regnet det skvätter och stänker på fönster karmen vatten behövs så gräsklipparen ej rostar igen och det behövs vatten i arbogaån så regnet är välkommet men jag tror nog alla som nu har sin semester längtar efter solstrålar och värmekänslan igen

Ej bortglömd ja det var jag inte,Det värmer i mitt hjärta och själ att så många gratulerar på bemärkelsedagen att både personer som jag känner väl och personer som är bekantskaper från cyber världen och sociala medier tar sig tid och skriva några rader och göra min dag väldigt glad och uppskattad ett stort tack till er alla som kom i håg lilla mig!. födelsdagen den flöt fram i stillhet med numera traditionellt födelsdags fika på stations cafet där vi var väldigt ensamma men bakelsen smakade bra såsom kaffet med .

Jag hoppas ni alla tar hand om er så gott det går och ni tänker smart och framåt, önskar alla en glad sommar och njut så gott det går, Tack för att ni läser mina rader, någongång så hörs vi igen