28. apr, 2020

Vårkänslorna försvann i kompakt mörker och ymningt snöfall,

Ena dagen tshirt nästa natt så är det snöfall det är nog det som är det äkta april vädret! och kompakt mörker ja vissa nätter kan det vara mörkare än vanligt just bildligt talat. det började med regn och sedan blev det mer och mer snö i regnet och sen så faller snön ymnigt!.Förra veckan var så härligt med vårkänslor och vårsolen vämde så det var nästan sommar varmt.Men det kan ändra sig snabt och den gånga natten var både blöt och ruggig och de alla vårkänslorna dom försvann fort och mer och mer snöig och blöt blev jag!.

 

Men det kanske är tjusningen med och bo i detta väderstreck och i norden väder det växlar och tjusning också med ett ute jobb kan vara härligt en varm sommar natt och susa runt i t shirt men en natt som denna natt då håller man sig för skratt och vill hem så fort som möjligt! men som oftast så tog jag och kollegorna oss tillbaka till målet och ännu ett arbetspass var över!

 

I dessa tider är planering inte så lätt! Semester skulle jag ha i Oktober men hur går det med det? går det några flyg är viruset borta då! man får nog i dessa tider ha planering på lite off och bara se tiden an.Men längtan är stor och speciellt när man har sin ängel och stora kärlek på andra sidan jorden och vi inte riktigt vet vad som händer och sker i framtiden.Är bara till att tänka positivt och framåt och hoppas att livet och världen i sinom tid tar sig tillbaka till så normalt det kan bli

 

Något fotograferings väder var det inte riktigt idag så blev en kort utflykt till stadens ica affär och inhandla proviant så man står sig ett tag till. vardagen den rullar på men på något sätt så känns det som det står still och livet är på lite paus just nu!.

 

Helgerna brukar för det mesta vara fullbokade denna årstid men nu står det inställt på alla aktiviteter i almanackan börjar bli lite rastlös och klättrar på väggarna snart.tur så finnes det mycket bilder i foto arkivet och mycket ideer finnes det i hjärnan så ska ta tag i det hela och skriva lite rese minnen och berättelser från när och fjärran.

 

Eftermiddags kaffet är urdrucket och sannerligen så går tiden fort även om kanske världen står still och nog är det bra att vi kanske kan ta oss framåt och detta år 2020 blir nog ett år som vi kan kalla förlorat år,men för gud skull nej jag är inte religiös! tappa inte modet och framtidstron vi kommer gå ur denna kris med.

 

Lite bilder från förra veckans vårväder med vårkänslor bjuder jag på, ha det gott och ta hand om er alla