9. apr, 2020

Att inte inse och förstå! Dags att lyssna och lyda

Att bara göra som flocken gör! om dom andra gör så kan vi göra! assåå! gällde det mig med jag trodde det Bara gällde alla andra! skärpning nu för... om nu inte det ska bli total katastrof! Norge börjar planera hur och när dom ska återgå till det normala och här i sverige skjuter sjukdomsfall och dödlistan i höjden och vi svenska bara fortsätter livet som vanligt och bara ojjar oss för att det är många som dör.

Men strosa i grupper i solen ooch att dricka öl på utserveringar åka till lantstället osv det är en självklarhet!. i Norge är det hyttförbud du får inte åka till lantstället I min älsklings stad Lima Peru patrullerar polisen på gatorna. Min Maria är häpen hur vi kan bara fortsätta leva utan skarpa restriktioner här !.

När ska vi svenskar förstå att detta är det närmaste en krigssituation vi kommer komma. Om ni inte visste förut så är det nu jävlar i namma på riktigt Vill vi ha Sverige på fötter även efter corona krisen! lyd då restriktioner och rekommendationer hänvisa inta bara till! att alla andra gör!,jag trodde det gällde alla andra!!! Glad påsk förhoppningsvis vill jag i framtiden säga trevlig midsommar men det är upp till oss svenskar och ta tag i situationen! allt är inte roligt i livet men nu måste vi göra detta tillsammans