10. jan, 2020

Ymnigt snöfall uppblåsbar korv! rekord på min hemsida!

Ymnigt snöfall! är det sällsynt av denna vinter! men under natten så var det just det som hände, ymnigt snöfall och sikten var lika med stora snöflingor så det kändes som julaftons snö kom från himlen! så har varit lite olika natt scenarion denna vecka, med härligt fint månljus under onsdag och torsdag natt och sedan blev det stora härliga fluffiga snöflingor!.

Men tyvärr känns det fortfarande som vintern den har bestämt sig att tagit paus denna vinter! hoppas det kan blir lite vinter och kyla till mitten av februari när Rally sweden ska köras! eller kanske det bara blir Rally Norge! då det är mer snö säker i dom norska storskogarna, Men det är ännu en månad kvar till det ska gasas av storstjärnorna på dom värmländska och norska rallyvägarna

Trött är jag, kanske det är vinter energin som har försvunnit och kanske detta med långvarit natt jobb gör sitt i saken kroppen är nog inställd på att sova på natten! men är bara att kämpa på och jag trivs med att ha mitt jobb under nattetiden även om jag nu har mer respekt för mörkret och vad för varelser som rör sig ute mitt i natten! och ibland så funderar man vad vissa personer gör ut på dom tidpunkterna mitt i natten för det är definitivt inte för att sköta ett jobb!.

Uppblåsbar korv! kanske vore en affäside om man kunde göra den ätbar! men denna korv eller vad du nu är ska rädda bilisten när den får punktering! har funderat över mina föräldrars nyinköpta bil varför inget reservdäck finns! ett normalt däck får inte plats och nöd hjulet är borta! och då finnes bara den uppblåsbara korven kvar! och kan tänka mig hur det skulle fungera en mörk ösregns natt på en motorväg och man ska montera den korven i hjulet! men dessa priser på bilarna nuförtiden och ej kan finnas ett riktigt reservhjul!

Nu är det fredag och veckan den har sprungit fram fint och jobbet det fungerar även om min armbåge säger att kanske det borde vara bättre att vila! men skönt att vara igång och som man säger när något har hänt bäst att upp på hästen igen! några promenader har det blivit men saknar den vackra snön att fotografera det blir det härligt vackra vinterbilder när snön ligger djup och solen skiner! men det får vi nog bara drömma om denna vinter

Maria hon har nu kommit igång med sin skola igen och det är alltid full fart där i Lima, och där är det sommar och hon tycker det är för varmt! så jag säger att hon kan skicka lite värme hit! Färg i håret ska hon nu lära sig! och kanske jag skulle ta och färga mitt hår! men det blir lite svårt på dom få hårstrån jag har kvar! så jag är nog inte så bra hårfrisör modell!

Störtande flygplan ned skjutet eller ej! och brinnande skogar och räddade koalor och kängurur! ja det händer mycket saker i våran värld! hoppas bränderna går att få stopp på i Australien och att ett oskyldigt flygplan och oskyldiga människor ska få sätta livet till i världens konflikter! det är konstig värld vi lever i, vi behöver goda och glada nyheter personer som kämpar för att världen ska hålla i hop och inte som nu bara ha olika syn på allt!

Tack till er alla som besöker min hemsida! denna vecka blev det rekord. Det är sannerligen blygsamma siffror om man tänker på vad kändisarna får för besöks siffror men jag är väldigt glad att haft veckan som nu gått nästan 6000 unika besökare så det glädjer mig väldigt mycket att så många ser mina bilder och läser mina rader..

Önskar er alla en trevlig fredag och en god och bra helg, Ta alltid hand om er alla och tänka på att livet är kort och skört så njut och må gott,