6. jan, 2020

En Tanke från en liten människa i en stor värld

 

Att konstatera fakta när det är för sent det kan vi alla! att förebygga problem och skapa en värld och en trygghet för oss Alla det är svårare! en hel kontinent brinner! vi läser och vi ser fasansfulla bilder från Australien. där står dom maktlösa och ser när branden tar allt det som den kommer åt!

När jag bodde i Australien så hade vi 42 grader i skuggen 2 februari veckor! nu pratar dom om 48 och 49 grader! något måste detta bero på! och klimat och miljön det pratas det så mycket om! och torkan den hade vi i Sverige 2018 och likaså då stod vi och kunde inte göra något! Något måste ske innan vi alla går under med alla våra problem vi har

I ställetför att gnata på varandra och bli så uppskärrade när det gång på gång blir katastrofer både här och där och i när och fjärran, det måste finnas lösningar så det kan lindras tror ej vi kan förhindra allt men ändock måste något göras.

Till Australiens befolkining alla frivilliga hjältar inom brandkårer och alla frivilliga personer som kämpar mot brandens härjningar, världen står bakom er och vi alla hoppas på vädrets makter kan hjälpa er med vatten från ovan

Till världens ledare titta er omkring och se vad som händer runt omkring! naturkatastrofer krig och våld! ska vi behöva en sådan värld! gör något nu snälla!

Några bilder jag fotograferade under min tid i Sydney Australien