11. nov, 2019

Mörkret lyses upp av vackra Västerbron i Arboga ,Reflexer saknas.

Nu är vi den mörka årstiden som i för sig har sin charm med,Just nu när jag skriver detta så har det kommit någon centimeter snö så det lyser upp våran tillvaro och det blir fint,Helgen den kan spenderas på olika dess sätt för mig blir det mesta att föröka vila upp sig efter alltid jobbar 6 st nätter! och man ska sova på natten det kännes i kroppen att man alltid sover som godast när man ska ut i natten,Nu trivs jag gott med att jobba i mörkret och ensamheten är inte mycket som stör då men nog ska man vara hemma och sussa i sin säng på nätterna!

 

Västerbron ja! den har inte stockholmarna patent på!,Vi har en här i arboga och den är gammal och fin och riktigt vacker så den blir ofta förevigad på bild och inte av bara mig

 

Denna lördag kväll hade jag bestämt mig att få lite frisk luft och när jag går ut så har jag minst en kamera med mig och då ochså mitt stativ för det krävs om du ska fota i mörkret om du nu inte finner något annat stabilt att placera kameran på då det kräver stadigt och inga skakningar!,lång tid för att få till mörker bilderna!

 

Skruven är lös! och inte bara det skruven är tappad i Falköping så mitt stativ det är ostadigt i alla fall,Så blir en del frustration över skakiga bilder då ofta blir 25 sekunders exponeringar på bilderna så bäst att inte nysa!

 

Vädret var nog bättre lämpad för en mysig stund i soffan eller som min mor säger dra täcket över huvudet.Men jag tog mig ut och det var kallt! som sagt om fingrarna och tack till dem som är omtänksamma om fingrarna mina ibland funkar det inte med vantar.Slitna sommarskor tilllika arbetsskor var nog inte heller det bästa.

 

Men ut kom jag och regnet det föll och blandat med snö och inte var det något skönt promenadväder men jag styrde mot vinden och mot mörkret och fann lite av varje och just denna Västerbro blev min modell för kvällen och några bilder blev det som blev ok! snöslask och regn är lika lite som klarblå himmel något perfekt fotoväder. efter någon timme så tog jag mig hem med blöta skor och fötter och tro det eller ej jag mötte andra personer som promenerade! så jag var inte den ende i ruskvädret

 

Någon timme i soffan med redigerande av bilder så kände jag att det var värt mödan att ta sig ut i vädret!

 

Något jag tänker på när jag är ute. Vart är reflexerna,Jag själv är inte heller bästa me att klä på mig den säkerhets detaljen,Trots allt bra att synas och är man inte själv rädd om livet så är det väldigt ledsamt och illa för den som skulle köra på någon. Personer är oftast klädd i mörkt i beckmörkret! så för oss alla och framför allt dom som kan köra på just dig och mig.
Bespara dom det obehaget för att vi inte orkade eller tog den lilla tiden att ta på reflexen!!

 

Nu blir det lunch! tack för min tid, och lite mörker bilder bjuder jag på idag ta hand om er alla och tänk på reflexen så hörs vi snart igen