14. aug, 2018

Lång och turbulent resa från Peru,Räksmörgåsen var dyr!

Så var äntligen min älskling tillbaka till Arboga, men blev en lång resa från Peru! flygtiden från sydamerika är alltid lång och till olika destinationer! denna gång var flygrutten för Maria, Lima-Madrid-Frankfurt-Arlanda och beräknad ankomst torsdag kväll 22.00! men förseningar och dåligt väder gjorde resan till lite längre och jobbigare än beräknat! lång väntan blev längre i Madrid, och sedan var det oväder i frankfurt! så när Maria landade efter en väldigt turbulent! turbulens och skakig flygresa så var hon inte i Frankfurt utan efter lite väntan medelades att planet befann sig i Munchen!!.

Då var det ur att det fanns 4 timmar att vänta i frankfurt annars hade det blivit en natt på hotell i Frankfurt! och det var onödigt när vi redan hade ett hotellrum på Arlanda! så kunde ha blivit hotelvistelse men på olika hotellrum i olika delar av Europa! men 1 timme sen så kom då min käresta till Arlanda och var ett härligt återseende efter 13 månader på olika sidor av jorden!!

Inte så mycket mat hade det blivit under reans gång, och inte mycket resturanger öppet på Arlanda nattetid! så då fick det bli roomservice! och 1st  räksmörgås för 250 kr!! tur var det att den smakade gott för priset var nog lite väl högt!! men när magen skriker så behövs det mat!! och hotellet Radisson sky city var till väldigt mycket belåtenhet och frukosten var utsökt! så blev en bra början på maria vistelse i Sverige.

Bussresa till parkering och sedan lite sigthseeing på vägen hem! motorcyckel testkörning blev första stoppet! nu testade vi inte motorcycklar utan såg på när det testkördes på en bana vid Arlanda! sedan blev det lite irrfärder för att undvika vägbyggen och en tur förbi Skokloster! men det stoppet hade många andra bokat in med! så parkeringar lyste med sin frånvaro! och det började kurra i magen igen!! konstig att man är proppmätt! och sedan går det fort till man är hungrig igen!

Pizzastopp! blev det i skolsta och en varsin stor och god pizza försvann ner i magen med god aptit, och sedan så fortsatte resan hem mot Arboga utan missöden, och ett kärt återseende med Arboga och mina föräldrar och Maria blev det, och väldigt skönt att vara på samma plats igen, och hoppas att dom 3 månaderna inte går allt för fort förbi!

Önskar alla en solkensdag och en fin ny vecka, på återhörande