19. aug, 2017

Regnet öser ner! och full fart i Rally SM skogarna

Lördag morgon och regnet fullkomligt öser ner!! blir nog halkigt och fint på rallyvägarna under dagen och kan konstatera att vädergudarna i Norge YR.NO hade tyvärr rätt med att det skulle komma mängder av regn under natten här i Arboga och lär vara samma sak i tävlingsområdet, Fredagskvällen bjöd på härligt sensommar väder med solsken och varmt väder så vi alla njöt utefter Orsta sträckan, och jag hade parkerat mig i först riktiga svängen en vänster över ett krön, mycket folk hade använt publikparkering strax efter start och kul att se så mycket folk på Rally, och enligt hörsägen så smakade hamburgarna väldigt bra i Rallyskogen.

fullt ös från början var det men dramatiken var på slutet och efter målgång på första sträckan där det var några bilar som hade problem och Eddie Hörbing gjorde en kullerbytta ut i snårskogen och tvärstopp tog det för Ytterbring, hoppas nu Tobias och kartläsare Sandberg snart är tillbaka i rallyskogen igen efter comebacken och den häftiga Escort snart är uträtad efter närkontakt med några träd och ni alla som var av vägen under gårdagskvällen mår gott och fint .

i min vänstersväng så gick det lugnt och städat och alla tog sig igenom där utan någon dramtik men den stora publiken fick se en och annan häftig sladd när kvälls solen gick ner,och tät i toppen är det och kommer säkert bli hård figth om totalsegern ända till målet på sträcka 9 hoppas nu regnet inte gör att det blir allt för svårkört är tuffa sträckor som ska köra även om det hade varit torrt.

I dag ska nog paraply medtagas i packning även om det kan vara besvärligt att fotografera i ösregn och med parply i handen men på något sätt ska väl det lösas sig ochså, men hoppas regnat avtar och snart blir det avfärd till Finnåker och förhoppningsvis någon dyngsväng i början av sträckan!!,och idag blir det förstärkning i startfältet med ca 50 bilar i klassiska rallycupen och hoppas dom bilarna går bra i våtföre med!! Bilder från fredagens övningar kan som vanligt alltid ses på facebook och förhoppningsvis blir det mera bra bilder från dagen prövningar.

Lycka till i rallyskogen till min far med chaufför, och ni alla andra med och hoppas det blir lika mycket publik i skogen och att solen tittar fram idag med, vi ses i skogen, Mvh Pettersson Utan stövlar!!  www.stefansphotos.se